Oci i cultura

El ‘Hamlet’ musical torna a La Bàscula amb més força

Foto: Cedida

La sala de teatre La Bàscula acollirà per segona vegada la versió de ‘Hamlet’ musicada. L’espectacle és el primer musical de Shakespeare que es fa a Catalunya, que després de la bona rebuda el passat estiu repeteix en el mateix espai, això sí, en aquesta ocasió presentarà més temes originals, ja que la falta de temps en les funcions de l’estiu els va obligar a adaptar temes no originals. En aquesta ocasió, tots els temes sarn composats per Adri Mena. L’espectacle, dirigit per Irene Garrido ha agafat el text traduït per Joan Sellent.

Tal com explica la directora, tot i tractar-se d’un musical l’obra segueix el text original traduït per Sellent. “Les cançons i els temes que acompanyen el text l’ajuden a respirar” explica Garrido, tot i això, assegura que no es desvirtua el text. “Busquem dignificar el gènere musical” diu la directora “moltes vegades s’ha tractat malament el gènere musical, i volem demostrar que es poden parlar de temes i molt interessants i que no quedi superficial”.

‘Hamlet’ s’estrena aquest divendres 22 de febrer, i es podrà veure divendres i dissabtes a les 21h, i diumenges a les 18h fins el 17 de març. I es poden comprar les entrades online.

Comentaris
To Top