ESPORTS

Pas de gegant del CN Sabadell cap a la Final Four

Les waterpolistes del CN Sabadell tenen mig bitllet per a la Final Four / LLUÍS FRANCO

El Club Natació Sabadell ha aconseguit un gran triomf (9-12) en l'anada dels quarts de final de l'Eurolliga davant l'Orizzonte de Catània. Un resultat que el deixa a les portes de la Final Four.

El duel, entre els dos grans dominadors d'Europa -dotze títols continentals entre ambdós- ha viscut una gran quantitat de 'mini partits'. Un inici molt efectiu de les italianes ha situat el 2 a 0 a l'electrònic amb un obrir i tancar d'ulls després dels gols de Roberta Bianconi i Arianna Garibotti, aquest últim de penal. Tot i aquest cop moral, les jugadores de David Palma han protagonitzat una gran remuntada. Maica GarcíaBea Ortiz i Judith Forca, s'han encarregat de capgirar el marcador i deixar el 2 a 3 al final del primer període.

El bon joc de les waterpolistes del Club Natació Sabadell s'ha reflectit en el marcador. La nord-americana Kiley Nueshul no ha desaprofitat el llançament de penal per situar el 2 a 4 a l'electrònic abans que Maica García -una de les grans protagonistes juntament amb Laura Ester sota pals i la rubinenca Bea Ortiz- fes el 2 a 5 després d'una passada de Maggie Steffens. Reacció de campiones amb el parcial de 0 a 5.
Només Claudia Marletta, la referent de l'equip italià ha aconseguit trencar aquest parcial situant el 3 a 5 després de rebre una assistència de Bianconi. Quan semblava que s'arribaria al descans amb aquest resultat Kiley tornava el marge de tres gols (3-6).

A l'inici de la represa la bona aturada de Laura Ester era el preludi de què acabaria succeint. El gran gol de la rubinenca Bea Ortiz després d'un xut exterior situava la primera gran avantatge del partit. Els quatre gols (3-7) semblaven una quimera només vint minuts després de veure com el marcador reflectia un més que sorprenent 2 a 0. Només l'orgull de l'MVP de l'Europeu de Barcelona Catharina Van Der Sloot i de Marletta, permetien a les italianes arribar al quart període amb 'vida' després que Paula Leitón i Bea, sumat a les grans aturades de Laura Ester, deixessin el 5 a 9.  En el darrer i quart període, la diferència s'ha eixamplat fins als cinc gols de marge gràcies al gol d'Anni Espar (5-10). Les vuit vegades campiones d'Europa, però, tot i estar ferides de mort ha estat capaç de tornar a una eliminatòria que tenia coll avall. Finalment el 9 a 12, no embruta un gran paper de les waterpolistes de David Palma. El pròxim dia 12 de març a Can Llong s'haurà de rematar l'excel·lent treball i certificar el bitllet per a la Final Four.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top