Ciutat

Els valors castellers fan el salt a la gran pantalla amb el documental ‘Fem pinya amb els joves’

El projecte educatiu dels Castellers de Sabadell ‘Fem pinya amb els joves, donem pit als barris’ ha arribat a la gran pantalla en forma de documental. El film, que porta per títol Fem pinya amb els joves mostra el procés del projecte que busca introduir als joves de la ciutat no només en el món casteller, sinó també ensenyar i transmetre els valors dels castells i de la colla castellera.

En el projecte hi van participar tots els 13 instituts públics de Sabadell, i ara n’estrenen el documental que n’explica els resultats i ensenya com els adolescents descobreixen els castells.

El documental s’ha preestrenat aquesta setmana al Cinema Imperial davant els més de 1.300 alumnes de secundària que han participat en el projecte. Està previst que se’n faci l’estrena oficial per al gran públic avui dilluns, 25 de febrer. Per assistir-hi, s’ha de reservar plaça.

Segons en Ricard Burguès, coordinador del projecte, la rebuda dels joves ha estat molt positiva. Des de la coordinació es mostren satisfets amb els resultats del projecte, i esperen poder-lo implantar més anys. “Ens agradaria seguir-lo” explica Burguès, “però aquest any no podem formar part dels projectes participatius, així que seguim treballant per trobar-hi la manera”.

Comentaris
To Top