Esports

L'Escola Pia escala fins la tercera posició

Jordi SARDÀ I áLEX bORREGO en una acció del darrer derbi / LLUÍS FRANCO

Jornada rodona. Els representants sabadellencs de la Segona Divisió B van aconseguir sumar la victòria davant els seus respectius rivals. D'una banda l'Escola Pia, que visitava la complicada pista del Salou, va ser capaç de capgirar en els últims minuts el resultat de 2 a 1 per sumar un important triomf (2-3). Amb aquesta victòria els homes de Borja Burgos escalen fins a la tercera posició gràcies a la derrota del Mataró. D'altra banda el Club Natació Sabadell, que rebia la visita del Mataró, fins ara tercer classificat, va sumar un important triomf sobre la botzina (4-3). Gràcies a aquest triomf, els nedadors s'allunyen definitivament de la zona baixa de la taula.

Publicitat

El pròxim cap de setmana la competició s'aturarà amb motiu de la celebració de la Copa d'Espanya a València. Els pròxims rivals dels sabadellencs serà el potent Pallejà, que visitarà el carrer Garcilaso, i el CN Sabadell es desplaçarà a Castelldefels per enfrontar-se al candidat al títol i l'ascens a Segona Divisió.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top