Publicitat
Ciutat

Més de 200 persones es manifesten en contra del tancament de l’oncologia infantil del Parc Taulí

Foto: Victòria Rovira

Aquest dijous a la tarda fins a 200 persones s’han manifestat per protestar en contra del tancament de l’oncologia infantil del Parc Taulí.

La mobilització ha començat davant del mateix hospital i ha anat avançant per la Gran Via, carrer Vilarrubias, passeig Manresa i passeig de la Plaça Major, tallant el trànsit dels respectius carrers, fins arribar a la plaça Sant Roc.

La reivindicació, sota els lemes “L’oncologia infantil al Taulí” i “Esquerra i PDECat perquè l’heu tancat”, ha arribat fins a davant l’Ajuntament on al mateix moment es celebra el ple de l’Ajuntament amb l’objectiu que els partits del consistori s’afegeixin a la protesta. Finalment un cop a la plaça Sant Roc han baixat representants de tots els partits menys la Crida, Esquerra i el PEDCat.

El ple, mentre ha durat la lectura del manifest, ha seguit sense els regidors que havien baixat al sentir els crits de protesta acostant-se a l’Ajuntament.

El primer tinent d’alcalde i portaveu del grup municipal d’Unitat pel Canvi, Joan Berlanga, ha lamentat a través de Twitter que no s’hagi aturat el ple per donar suport a la manifestació. “Sense aquesta altra pota sempre anirem coixos”, ha dit.

En el manifest s’ha volgut expressar la inconformititat amb la decisió de tancar l’oncologia del Taulí, i reclamava que es reconegués la bona feina feta per part dels professionals de l’Hospital. A més també han assegurat que seguiran amb les protestes i mobilitzacions amb l’objectiu de revertir la situació del servei.

Publicitat
Comentaris
To Top