Oci i cultura

El ‘Mago Pop’ compra el Teatre Victòria de Barcelona

El Mago Pop amb Paco Mir, Antoni Albadalejo i Anna Rosa Cisquella, davant del Teatre Victòria / ACN

Segons ha avançat ‘La Vanguardia’, Antonio Díaz, més conegut com a ‘Mago Pop‘, ha comprat el Teatre Victòria de Barcelona. El reconegut il·lusionista de Badia del Vallès, gestionarà el teatre a partir del juny, segons ha explicat en una roda de premsa aquest matí, acompanyat de membres de Tricicle, Dagoll Dagom i la productora Anexa, que sota la societat Tres per 3, gestionen el famós teatre del Paral·lel.

 Pop ha assegurat que dirigir el Victòria, que és “un dels teatres més importants de la ciutat”, i convertir-lo en la seva casa escènica és “un somni personal i professional”. “No serà un teatre només de màgia”, ha explicat l’il·lusionista, i ha assegurat que mantindrà l’aposta per grans espectacles, “independentment del gènere”.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top