Ciutat

Les places de les Dones del Tèxtil i de Clara Campoamor, llestes abans d’acabar el mandat

L’Ajuntament vol que les places de les Dones del Tèxtil i de Clara Campoamor siguin una realitat abans de les eleccions

Vista aèria de la plaça d'Antoni Llonch / ÓSCAR ESPINOSA

L’Ajuntament de Sabadell canviarà el nom de les places de l’Alcalde Marcet i d’Antoni Llonch abans d’acabar el mandat. No es farà abans d’un mes, però. Així ho ha confirmat el consistori aquest dimarts, després d’avançar-ho la regidora de Cultura, Montserrat Chacon, a Ràdio Sabadell. Fins aquest dilluns, el mateix Ajuntament donava la data que es va dir al ple: que es faria en el termini màxim d’un any.

Ara comença el procediment administratiu per canviar els noms dels carrers, d’Alcalde Marcet a plaça de les Dones del Tèxtil i d’Antoni Llonch a Clara Campoamor. Mentre duri aquesta etapa, el govern local haurà de tramitar un decret [els canvis de nom són potestat de l’alcalde], redactar un informe i exposar-los públicament durant deu dies. Aquests passos són els que es podrien allargar entre un mes i un mes i mig segons el mateix Ajuntament, i un cop complerts, caldrà encarregar les plaques i posar-les a lloc.

Peñalver a Ca n’Oriac, Martos a la Plana del Pintor

El consistori també ha anunciat aquest dimarts que els carrers de Patricio Peñalver i Cipriano Martos es posaran a Ca n’Oriac i la Plana del Pintor respectivament, per la seva vinculació als barris. D’altra banda, en aquest període l’Ajuntament també oficialitzarà el nom de la plaça del Pi-pi, al Centre.

Dones del Tèxtil i Clara Campoamor, els nous noms de les places Marcet i Antoni Llonch respectivament

Comentaris
To Top