Publicitat
Ciutat

Ricardo Igual, reelegit com a president del Mercat Central

El president del Mercat, Ricardo Igual, en una imatge d'arxiu / D.S.

L’assemblea de paradistes del Mercat Central ha votat aquest dilluns al vespre per majoria mantenir l’actual Junta Directiva de l’associació que el gestiona, la Unió de Comerciants del Mercat Central. D’aquesta manera, Ricardo Igual seguirà sent el president del mercat. La candidatura rival, formada per vuit dones i encapçalada per Rosa Maria Edo, havia denunciat anteriorment la intromissió del consistori, negada per la regidora de Comerç, Marisol Martínez.

Segons les fonts consultades pel D.S. presents a l'assemblea d'aquest dilluns, no hi ha assistit cap representant de l'Ajuntament, tot i que s'havia especulat amb aquesta possibilitat, després que almenys dos paradistes de l'entorn d'aquesta candidatura denunciessin trucades del consistori perquè no participessin de cap candidatura en tenir l'establiment en venda.

Publicitat

Debat tancat

La candidatura femenina, amb els portaveus Salvador Miralpeix i Julià Calvera, ha acceptat els resultats i no impugnarà les votacions, ja que havia amenaçat de fer-ho si no es feien presencialment i es permetia el vot delegat.

Divisió entre els paradistes del Mercat Central per les eleccions a la junta

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top