Diners

Porsche, Citroën, Renault… les novetats del 12è Saló del Vehicle d’Ocasió Garantit

Des d’aquest dijous fins diumenge Fira Sabadell acull el 12è Saló del Vehicle d’Ocasió Garantit de Sabadell. El sector automobilístic està apostant pels vehicles d’ocasió, seminous i garantits, i l’any passat les vendes d’aquest tipus de cotxes van pujar un 10% a la ciutat, en detriment de vendes de cotxes nous.

El saló acollirà l’exposició de diferents vehicles híbrids i elèctrics, i també de dièsel i gasolina. Les principals novetats dels concessionaris de Sabadell Stern Motor, grup MAAS,Vallescar Ocasión i Auser són les següents. Per veure el detall de cada vehicle feu clic a l’icona blava (+).

Porsche Cayenne S E-Hybrid

Renault Twizy

Citroën C5 Aircross

Peugeot 3008

Renault Kangoo Z.E.

Comentaris
To Top