Publicitat
ESPORTS

El femení de l’OAR Gràcia pot consumar el descens matemàtic

Les noies hauran de treure l'orgull en una situació complicada/Ll. Franco
Refer-se de les dues últimes ensopegades. El masculí de l’OAR Gràcia jugarà diumenge (12.30 h) a Sant Joan Despí amb l’objectiu de tornar a sumar punts per no despenjar-se de la zona alta. Les dues derrotes, especialment la darrera contra el cuer, han estat un exemple més que en aquest grup de la 1a Nacional no hi ha partit còmode. Amb tota probabilitat tampoc ho serà pels verds-i-blancs el d’aquesta jornada malgrat que la classificació els atorgui paper de favorits. El Sant Joan es troba en situació molt delicada en zona de descens i, entre la necessitat de sortir-ne i que disposa de jugadors de qualitat, no regalarà res. El Gràcia, doncs, haurà de posar tota la carn a la graella si no vol tornar a ser protagonista negatiu de la sorpresa.
Per al femení, contra La Roca (dissabte, 18 h) en el pavelló del carrer Boccaccio, serà la primera de les quatre últimes jornades en què l’equip gracienc haurà de jugar per cobrir l’expedient, amb la llosa de la pèrdua de categoria damunt les espatlles. Escassa motivació per a les jugadores contra un rival (6è classificat) que ha fet una temporada de menys a més, llevat el de treure l’orgull i tractar d’evitar que a la fi de la jornada les matemàtiques no consumin encara el descens.
Publicitat
Comentaris
To Top