ESPORTS

Rival ‘trampa’ per al Sabadell Nord

El central sabadell Quereda en una acció davant el Manlleu / Mireia Comas

Després d’un cap de setmana de descans, torna la competició per al Sabadell Nord aquest diumenge (16.30 h) a Llagostera. Un rival ‘trampa’ si es té present el precedent de l’anada on els gironins van tenir nombroses oportunitats per endur-se la victòria i el bon estat de forma que travessen. Tot i estar situats a la zona mitjana, en les últimes tres setmanes han estat capaços d’esgarrapar un punt davant Vilassar de Mar i Girona, i endur-se els tres punts de Can Rosés. Una mostra més que evident que el partit de diumenge serà duel d’alt voltatge per als de Quico Díaz.

El filial arlequinat es reforça

Bones notícies les que arriben del CE Sabadell. Després d’estar prop de tres mesos en una situació molt crítica en l’àmbit esportiu amb les nombroses baixes per diversos motius, Pablo Becerril podrà afrontar el duel de diumenge (12 h) davant el Ripollet amb tres reforços: Leo SaavedraGiancarlo i Eric Merchán. L’arribada d’aquests jugadors permetrà, almenys, tenir fons d’armari per afrontar els 90 minuts amb garanties. El rival, situat a les portes del playoff d’ascens, serà una veritable prova de foc per als arlequinats que voldran refer-se de les dues derrotes consecutives.

D’altra banda, la Sabadellenca viatjarà diumenge a Sallent (16.45 h) amb la intenció de continuar l’escalada a la classificació. Els de Jesús Rueda ‘Betis’ és actualment el millor equip de la categoria després d’encadenar 8 jornades sense conèixer la derrota, set d’elles amb victòria. Si els de la zona Sud són capaços d’endur-se els tres punts, deixarien la permanència a la categoria pràcticament assegurada.

Puntuar per esvair els fantasmes

El Mercantil rep diumenge l’Espanyol B (12 h), segon classificat i un dels candidats a proclamar-se campió de la lliga Nacional Juvenil. Un repte majúscul per als joves jugadors de Carlos López. Els mercantilistes necessiten tornar a puntuar si volen esvair els fantasmes del descens. Situats a només sis punts, una victòria allunyaria de la zona baixa als sabadellencs.

Comentaris
To Top