Ciutat

Alexandra Maria Roman, guanyadora del premi ‘Protagonistes del demà” del Rotary Club Sabadell

Alexandra Roman, amb el premi / LLUÍS FRANCO

L’estudiant de primer de Batxillerat de l’INS Joan Oliver, Alexandra Maria Roman, ha guanyat la setena edició dels premis ‘Protagonistes del demà’ que atorga el Rotary Club de Sabadell. Gràcies al seu “compromís amb la comunitat i als seus valors” -el que més valora el jurat a l’hora de seleccionar els finalistes- , podrà gaudir  d’una estada en un Campus Rotary d’estudi internacional a l’estiu durant tres setmanes.

Els candidats a aquest premi han de demostrar el seu esperit emprenedor, la capacitat de lideratge i valors com la honradesa i actitud de servei comunitari, a més de tenir un expedient acadèmic excel.lent.

“Encara no sé on marxar, però estic emocionada amb el premi, em fa molta il.lusió”, ha explicat Roman. Segons membres de Rotary Club, la jove és una persona compromesa amb la societat, que ha col.laborat amb la Creu Roja i s’ha implicat fermement amb la comunitat.

Entre les desenes d’alumnes que s’han presentat com a candidats al premi, els finalistes han estat Ana González, Ricard Olivé, Victòria Castro i Joan Ballesteros. “Tots ells van demostrar talent i valors en el seu dia a dia, ha estat de difícil elecció”, han valorat des de Rotary Club.

Comentaris
To Top