Ciutat

El Taulí busca 60 voluntàries que hagin patit violència de gènere per a un estudi

Il·lustració que simbolitza la unitat de les dones, utilitzada pel Parc Taulí a la campanya / CEDIDA

Els investigadors de la Fundació Parc Taulí demanen la col·laboració ciutadana per a l’estudi Construcció de resiliència entre dones. Busquen 60 dones d’entre 25 i 45 anys que hagin patit maltractament o s’hagin sentit amenaçades per les seves parelles per col·laborar com a grup experimental en la recerca. L’objectiu de l’estudi és “crear estratègies de recuperació i apoderament entre les dones que han patit violència”, segons els autors de la investigació: Antonio Armario -de la UAB- i Ximena Goldberg -de la Fundació Parc Taulí-.

Les dones participants en l’estudi seran citades dos dies al Parc Taulí. El primer dia faran una entrevista general sobre la seva salut i se’ls recollirà una mostra de sang. En la cita del segon realitzaran una entrevista sobre una situació simulada i una prova de saliva. La durada de cada cita és de dues hores. En tots els casos -apunten des de l’hospital- es garanteix l’anonimat de les participants i dels resultats obtinguts. La data i horari es concertaran de manera individual. El cost del transport públic de les participants anirà a càrrec del projecte.

Les dones interessades a col·laborar poden contactar per correu electrònic a l’adreça: [email protected] indicant la referència ‘Projecte dones’. La data límit per inscriure’s és el 30 d’abril de 2019.

Publicitat
Comentaris
To Top