ESPORTS

Contundent derrota de l’FS Sabadell Femení

El Sabadell Femení jugarà aquest dissabte davant el l'Intersala de Saragossa / ÓSCAR ESPINOSA

Sense sorpresa. El Futbol Sala Sabadell Femení visitava a un dels millors equips de la categoria, l’Eixample, ferm candidat al títol.

En els primers minuts de joc les creualtenques van plantejar un partit de tu a tu. A poc a poc, però, les locals van aconseguir el domini del partit. En una baixada de tensió defensiva, el Sabadell va encaixar dos gols seguits. La primera meitat va transcórrer amb el domini local i amb el Sabadell tenint alguna oportunitat sense aconseguir materialitzar les seves ocasions (2-0).

Un inici decebedor del Sabadell va ser decisiu: 4 gols en poc menys de sis minuts va situar el 6 a 0 a l’electrònic. Les noies de Marc Muñoz van tenir una petita reacció i Yle va aconseguir fer el gol de l’honor. L’eixample, amb un Sabadell minvat físicament per les baixes, va ampliar el marcador en els minuts finals fins al 7 a 1 definitiu.

Comentaris
To Top