ESPORTS

Manolo Sánchez serà l’estrella en ‘La Nit dels jugadors CE Sabadell’

El soci Gustavo Ruiz juntament amb els consellers Xavi Andreu i Anna Navés durant la presentació/P. F.

L’11 de maig és la cita. Les Penyes del Centre d’Esports organitzen l’anomenada ‘Nit dels jugadors del Centre d’Esports Sabadell’ que pretén ser un acte amb continuïtat cada any amb l’objectiu de recordar exfutbolistes de l’entitat. En aquesta primera edició es retrà un homenatge a l’equip de la temporada 83/84 que va aconseguir l’emotiu ascens a Segona Divisió A a Binéfar en un desplaçament molt recordat per la presència d’uns 3 mil seguidors arlequinats en El Segalar.

El soci Gustavo Ruiz, conegut per El Lanero en les xarxes, va exercir de portaveu de les penyes en la presentació dels detalls. Va reconèixer que la idea va néixer en les visites que han fet un grup de socis a Gran Bretanya els últims anys per veure partits del Bristol Rovers que vesteix d’arlequinat. “Allà fan una festa impressionant i donant un gran valor als seus exjugadors”, va explicar. Ara es vol traslladar al Centre d’Esports i amb el suport de totes les penyes i el club es posa en marxa aquesta iniciativa. “Volíem començar l’any que ve però davant la insistència d’alguns penyistes hem decidit tirar endavant aquesta temporada”.

Es farà l’11 de maig en el restaurant Can Jonqueres i està confirmada la presència dels jugadors d’aquella plantilla, Lino, Tanco, Rafa Marañón, Cecilio Zunzunegui i Manolo Sánchez. L’extremeny serà un dels grans al·licients de la trobada. Va arribar al Sabadell amb només 18 anys i va ser clau en l’ascens apuntant detalls de gran jugador que després confirmaria a Primera Divisió amb el Murcia i sobretot en l’At. Madrid, on va aconseguir el pitxitxi amb 27 gols la temporada 91/92. També va ser internacional 28 vegades jugant el Mundial d’Itàlia ’90.

L’assistència serà limitada a unes 150 persones per una qüestió d’espai. Cada penya disposarà de 10 tiquets (al peu de 27 euros) i l’acte serà conduït pel periodista, soci i conseller arlequinat Xavi Andreu, qui també va ser testimoni directe de l’ascens a Binéfar amb la retransmissió per Ràdio Sabadell. “Serà un plaer i un orgull participar en aquest acte i recordar un moment extraordinari en la història del Centre d’Esports”, va comentar. El club també ha donat el seu suport i com va explicar la vicepresidenta Anna Navés, “l’endemà els exjugadors faran la sacada d’honor en la prèvia del partit davant l’Ejea de los Caballeros i tornaran a ser protagonistes a la gesta de l’Estadi amb la seva afició”.

Comentaris
To Top