ESPORTS

El vestidor arlequinat s’agafa a la Creu Alta per evitar el drama

Alguns jugadors aplaudint a l'afició diumenge passat a Buñol/Ll. Franco

El factor Creu Alta s’ha convertit en el gran argument del vestidor arlequinat per no caure en la zona de playout o descens. Després del pobre rendiment com a visitant, els jugadors s’agafen a les bones sensacions esgrimides a casa davant equips de la zona alta com At. Balears, Vila-real B o Cornellà tot i no aconseguir la victòria. “Hem competit bé i ara hem de fer el mateix contra els de la zona baixa que són rivals directes en aquests moments”, diu Josu Ozkoidi.

El jugador basc admet que l’actual situació els afecta psicològicament. “Dir que no tenim ansietat o nerviosisme seria mentir. Però hem de convertir aquesta pressió en una motivació positiva per sortir amb màxima intensitat i ràbia al camp i aconseguir una victòria que ho canviaria tot. Seria una pujada d’adrenalina important i jo espero que es produeixi aquest diumenge contra el València Mestalla”.

Per Josu, un factor clau és poder “mantenir l’avantatge de dependre de nosaltres mateixos” en aquesta recta final del campionat. “A la Creu Alta hem de rebre tres equips directes i ens jugarem molt. Malgrat que és una situació inesperada, tenim una plantilla capacitada i amb experiència en aquestes circumstàncies per tirar endavant”. També reconeix que a títol individual ha patit “una baixada, com tot l’equip” i es troba “molt còmode” jugant de lateral esquerre. Sobre el handicap de ser l’equip més golejat diu que “és així, però ara mateix no hem de pensar-hi. Cal sortir amb una mentalitat positiva per mantenir la porteria a zero i guanyar”.

Dinàmica de la segona volta

En una hipotètica classificació de la segona volta dels 9 equips implicats en la lluita per la permanència, Sabadell i Alcoià ocuparien els dos últims llocs amb només 7 punts. En descens també estarien Conquense i València Mestalla amb 11. Després vindrien Ontinyent, Ejea i Peralada amb 13 i els millors serien Castelló (15) i Teruel (19). L’equip de Terol, amb molts fitxatges en el mercat d’hivern, ha protagonitzat una espectacular remuntada. Va acabar la primera volta com a cuer destacat amb 15 punts i ara en té 34. Els duels directes marcaran el desenllaç en aquestes 8 últimes jornades.

Tornen Pajarero i Pedro Capó

De cara al partit de diumenge -de nou amb campanya de preus reduïts i invitacions per socis i diverses entitats i clubs de la ciutat- contra el València Mestalla, el tècnic Kiko Ramírez recupera Fernando Pajarero i Pedro Capó i perd Arturo Rodríguez. D’altra banda, sembla difícil la participació de Felipe Sanchón. Continua treballant al marge del grup i caldrà veure la seva evolució durant la setmana. Ara mateix està quasi descartat. El principal dubte serà al mig del camp on el tècnic tarragoní tindrà diferents alternatives.

Comentaris
To Top