Ciutat

Dia acomiadarà 15 treballadors del magatzem de Can Roqueta

El magatzem del grup Dia a Can Roqueta / Google Maps

Quinze treballadors del magatzem del grup Dia a Sabadell es veuran afectats per l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) que aquesta empresa ha posat en marxa i afecta totes les botigues, magatzems i treballadors de té a tot l’Estat. A Sabadell, aquesta planta es troba al carrer de Ca n’Alzina del polítgon de Can Roqueta.

L’acord final al que han arribat els sindicats i la direcció de Dia rebaixa en un 40 per cent el nombre inicial d’afectats per l’ERO a tot l’Estat, el que suposa que hi ha 819 treballadors que finalment no perdran el seu lloc de feina.

A Catalunya el nombre d’afectats és de 164 persones procedents de: 80 de botigues, 63 de magatzems de Sant Antoni de Vilamajor, 4 de Torredembarra i 2 de les oficines de Barcelona, a més dels 15 treballadors sabadellencs.

L’acord al que han arribat sindicats i empresa preveu una compensació econòmica de 33 dies per any treballat amb un màxim de 23 mensualitats per els treballadors afectats i també un pla de jubilació a partir dels 57 anys.

El sindicat UGT havia denunciat la direcció de l’empresa per mala praxis, acusant-la de ser la causant de la  greu crisi que pateix el grup Dia i havia demanat un pla de viabilitat. A Catalunya l’ERO afectava uns 500 treballadors però a mesura que han avançat les converses amb el comitè d’empresa, la xifra s’ha anat reduint.

Comentaris
To Top