Ciutat

Els comuns aproven una resolució al Parlament perquè la residència del sud la pagui la Generalitat

El solar on ha d'anar la residència, a tocar del Parc Central del Vallès / LLUÍS FRANCO
El solar on ha d'anar la residència, a tocar del Parc Central del Vallès / LLUÍS FRANCO

Aquest dimecres el Parlament ha aprovat una resolució de Catalunya en Comú Podem (CeC – Podem) perquè la Generalitat pagui, iniciï la licitació i la construcció de la residència i centre de dia del sud de Sabadell. Els comuns es remunten a l’acord del 2006 que ja preveia aquest model, encara que l’acord signat actualment diu que l’Ajuntament cofinançarà el projecte amb el govern català.

Els comuns van fer la proposta de resolució el 26 de juny del 2018 i s’ha votat aquest 27 de març. S’ha aprovat sense esmenes, amb els vots a favor de CeC – Podem, Ciutadans i PSC, l’abstenció de Junts per Catalunya i ERC i l’absència a la votació de la CUP i el PP.

Comentaris
To Top