EDITORIAL

Editorial: ‘Ansietat a la Nova Creu Alta’

Aficionats en el partit CE Sabadell – Mestalla / LLUÍS FRANCO

Els socis del CE Sabadell van sortir molt desanimats diumenge de l’estadi. Era un partit vital contra un rival directe i no només van perdre, sinó que van fallar un penal molt mal xutat per falta de confiança, i les sensacions van ser molt dolentes. Des que es van encendre els llums d’alarma, la directiva va activar l’operació ‘omplim l’estadi’. S’entén que quan les coses van mal dades, els jugadors s’esperonen quan veuen un estadi ple que l’anima. Però en els dos últims partits a casa ha fet la impressió que més que empènyer, als jugadors els tenallava veure tanta gent a les grades. L’equip ja s’ha menjat tot el marge d’error que tenia i ha caigut per primer cop en places de descens.

La directiva va fer fora Toni Seligrat quan les coses es van començar a torçar –però sobretot per l’incident de Peralada– per mirar de perdre el peu amb la zona alta. El resultat ha sigut nefast: 7 punts de 33 possibles amb Kiko Ramírez a la banqueta. Amb aquests números, la seva destitució estava cantada i ara Esteve Calzada busca un nou cop de volant amb un altre canvi d’entrenador, ara per evitar el desastre econòmic que suposaria el descens a Tercera. L’afició és al darrere, ho ha demostrat, però cal donar-li alguna cosa en què creure.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top