ESPORTS

La SC Colon-Sabadell, campiona de Catalunya per equips

Aspecte de la sala on es va disputar el Campionat de Catalunya per equips / cedida

La Societat Coral Colón-Sabadell es va proclamar aquest dissabte Campiona de Catalunya d’Escacs per equips, guanyant la final de la Divisió d’Honor davant el Club d’Escacs Barberà celebrat a l’Hotel Icària de Barcelona.

Aquest títol, el cinquè en els últims deu anys per la Societat Coral Colon, va ser molt emocionant amb un final d’infart. En l’últim taulell, el jugador del Colon-Sabadell Daniel Garcia Ramos va vèncer, gairebé sense temps en el rellotge, el barberenc Erik Martínez. García, determinant en aquest duel, i va posar la cirereta a un campionat excel·lent aconseguint 8,5 punts en nou partides del total en què va prendre part. Un nou èxit per a l’entitat sabadellenca.

Comentaris
To Top