Publicitat
L'OPINIÓ DELS CANDIDATS

Marisol Martínez: ‘Som gent de banderes diferents’

“Només ens motiva Sabadell. Per això som 100% Sabadell”

La candidata de Guanyem, Marisol Martínez / LLUÍS FRANCO

[Per Marisol Martínez, candidata de Guanyem Sabadell]

Guanyem Sabadell és una plataforma ciutadana que no deu res a cap partit i no s’agenolla davant cap ordre, sigui de Barcelona o Madrid. Com a molta gent, no ens agrada que se’ns digui a Sabadell què hem de fer. Només ens motiva Sabadell. Per això som 100% Sabadell.

Som gent de banderes diferents, fins i tot n’hi ha a qui no li agraden, però més enllà de les banderes, ens agermana Sabadell. La pluralitat és la nostra bandera; la diversitat, la nostra riquesa. Per això, lluitem per una ciutat digna on se superin totes aquelles fractures que ens aguaiten: les identitàries, les territorials, les econòmiques, les digitals, les socials o les culturals.

Guanyem Sabadell som gent que estimem Sabadell, i ens fa mal la situació actual de declivi de la nostra ciutat. Cal revertir aquesta grisor. Per això volem agafar les regnes i no defugir cap problemàtica, sigui erradicar els barracons escolars, recuperar l’oncologia infantil al Taulí, reduir el termini de llicències d’obres, fer fora les màfies dels pisos, fer les rondes a la ciutat, humanitzar el Passeig, refer la xarxa de bus públic i apropar la seva gratuïtat, convertir els barris ignorats en barris vius, sigui modernitzar i gerencialitzar l’administració municipal. La nostra tasca de govern serà generar les oportunitats necessàries per a la revitalització econòmica, la regeneració social i la renovació urbana de Sabadell.

Guanyem Sabadell reivindica l’esperit del sabadellenquisme, però fonamentat en nous valors. Això suposa reivindicar un model de ciutat inclusiu en què no es deixi cap persona enrere. Serem més forts en la mesura que enfortim les baules més febles de la ciutadania. Per tant, gestionarem sense deixar cap persona despenjada d’un present pròsper.

Som conscients que no es pot transformar Sabadell amb populismes ni polítiques a cop de piulades. Per tornar-nos a sentir orgullosos de la nostra ciutat necessitem convidar una polifonia de veus. Cal tornar a unir forces i comptar amb la pluralitat d’actors de la nostra ciutat; també cal comptar amb les ciutats veïnes i la capital per créixer cap a una transformació il·lusionant de Sabadell.

Com molta altra gent, ens malfiem de la política; cada cop n’estem més farts. Pregonem tornar a l’artesania de la política: una manera oblidada de fer política que consisteix a tenir les idees clares, arriscar-se, arremangar-se i fer els somnis realitat. Per això hem constituït un equip preparat per governar avui mateix. Per això lidero un equip proper i humà que escoltarà, que dialogarà, que coneix la ciutat; que farà que les coses es facin.

No farem intervencions ingènues, volen jugar-nos la pell. Per això, presentem una proposta de govern creïble, agosarada i desitjable. Amb molts projectes transformadors. Amb moltes accions concretes. Perquè toquem de peus a terra. Perquè tenim il·lusió. Perquè en sabem. Perquè Sabadell ens embadaleix.

Publicitat
Comentaris
To Top