MONTCADA

Compromís d’En Comú Podem amb el soterrament de les vies a Montcada

El cap de llista de Catalunya en Comú, Jaume Asens, amb l'alcaldessa de Montcada, Laura Campos, davant del monòlit en record a les víctimes de les vies/ ACN

El cap de llista d’En Comú Podem al Congrés dels Diputats per Barcelona, Jaume Asens, ha visitat aquest matí Montcada i Reixac. Asens s’ha reunit amb l’alcaldessa del municipi, Laura Campos, i ha signat un document que demana a tots els partits amb representació a Madrid que el soterrament no s’aturi.

“Demanem a les forces de Madrid que signin aquest document amb un objectiu clar: volem que vetllin per a que al 2020 hi hagi una partida pressupostària per començar les obres del soterrament, i que aquestes eleccions generals no suposin un endarreriment”, assegurava Campos.

L’alcaldessa ha explicat que amb els canvis que va suposar la moció de censura, va haver una aturada. “És un projecte fràgil que trontolla amb les eleccions del 28-A”, ha assegurat Campos. Tot i això, ha explicat que el projecte avança “a bon ritme”, i que al juny ja hi haurà un projecte bàsic.

“Quan governem, soterrarem les vies”

Pel seu cantó, Asens ha mostrat el compromís de la seva formació amb el soterrament. “Quan governem, soterrarem les vies que trenquen els barris de les nostres ciutats. Aquestes vies de tren assassines s’han endut la vida de 173 persones. Tenim un mandat de no oblidar-les i de fer justícia”, ha assegurat el candidat dels comuns al Congrés. Asens també ha convidat a la resta de forces polítiques a assumir el compromís de continuar amb el projecte del soterrament.

El candidat ha defensat el soterrament com una “millora del transport públic, un avenç de la justícia mediambiental, i com una eina de cohesió social dels municipis”. Asens ha assegurat que la formació farà una “aposta clara” pel transport públic. “Apostarem pel transport que utilitzen el 95% de la gent de Catalunya, aquesta és la nostra prioritat”, assegurava el candidat dels comuns.

Comentaris
To Top