Publicitat
Ciutat

Ciutadans inicia la campanya electoral del 28-A a plaça d’Espanya

Els candidats de Ciudadans a Sabadell a plaça Espanya / ÓSCAR ESPINOSA

Ciutadans (Cs) ha obert aquesta tarda la campanya electoral per les eleccions generals del 28-A a la plaça d’Espanya de Sabadell. “És un honor formar part de la candidatura de la llista que encapçala Inés Arrimadas, que va ser la guanyadora a les passades autonòmiques a Sabadell. Sortim amb força, a guanyar, perquè ens hi juguem el futur d’Espanya i la vida dels espanyols”, ha destacat el candidat número 22 al Congrés dels Diputats per Ciudadans, Ramón García.

Pel que fa a la ubicació d’aquest acte de campanya, el cap de llista de Cs a Sabadell, Adrián Hernández, ha esclarit que “sempre s’escullen llocs representatius”. A la campanya de les antigues autonòmiques la ubicació escollida va ser la plaça de la Concòrdia “per llençar un missatge de pau entre catalans”. Aquest any s’ha escollit plaça Espanya però “de cara a l’avinguda Josep Tarradelles” perquè “ens hi juguem Espanya i l’exemple que vol Cs per Catalunya està personificat en Tarradellas, on tothom era ciutadà de Catalunya”.

Hernández confia en guanyar vots respecte les eleccions municipals del 2016 – on es va assolir un 11% del total– i assegura que el vot al grup taronja barra el pas a l’independentisme. “Vam liderar el cop de democràcia a Catalunya i això es valorarà”, considera.

Publicitat
Comentaris
To Top