Esports

Preparades per guanyar la cinquena Copa d'Europa

la plantilla i cos tècnic durant el Media Day / Lluís Franco

 El Club Natació Sabadell es torna a citar amb la història a partir de demà a Can Llong amb la celebració de la final four, la setena consecutiva de  l’entitat nedadora. Plebiscito Padova, Vouliagmeni o Olympiakos, seran els rivals a batre abans de poder coronar-se com a reines d’Europa per cinquena vegada a la història del Club.

Les jugadores de David Palma arriben a la penúltima parada després d’un camí immaculat. Tot i estar enquadrades en el denominat grup de la mort amb Rapallo Nuoto, Vouliagmeni, Dunaujváros i Olympia Kosice, les sabadellenques van fer una autèntica exhibició guanyant tots els enfrontaments. Un domini de principi a fi sense cedir ni un quart dels setze disputats. Un missatge d’absoluta superioritat a la resta de rivals que va continuar als quarts de final davant l’Ekipe Orizzonte, rei d’Europa. Sòlida victòria a Catània i tràmit a Can Llong per plantar-se a les semifinals de la Copa d’Europa.

Publicitat

Demà divendres (13.15 h), però, arriba l’hora de la veritat. El Plebiscito de Padòva, quart classificat de la lliga italiana, i el gran tapat d’aquesta final four, serà l’últim escull abans de la gran final de dissabte. El rival, el més assequible dels tres, s’ha colat a les semifinals sense fer soroll. Després d’arribar als quarts de final en què va aconseguir un meritori empat contra el totpoderós Olympiakos, no en va tenir prou i va eliminar, contra tot pronòstic l’UVSE. Sense tenir grans jugadores que destaquin per la seva qualitat individual, exceptuant les dues italianes de la selecció –Sara Dario i Elisa Queirolo– i Laura Barzon, “és un conjunt molt sacrificat, sobretot en defensa que juga molt bé en equip”, tal com va confessar el tècnic David Palma durant el Media Day. Un fet que permetrà, si tot va segons el guió previst, “saber el moviment que duran a terme o qui acabarà la jugada”.

D’altra banda, una de les jugadores que viurà aquesta final four d’una manera especial serà Paula Leitón, la jove waterpolista és de les poques jugadores que encara no té una Copa d’Europa. Segons la terrassenca, “l’hem estudiat i treballat. Tot i no haver-hi jugat mai, penso que és positiu per a nosaltres”. En la mateixa línia, va explicar quina seria la clau: “Si les tenim controlades amb una bona defensa, en sortirà un bon atac”.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top