Publicitat
Ciutat

Activitats, lectura i tradició per la Diada de Sant Jordi

Una de les activitats infantils programades per Sant Jordi / D.S.

Centenars de famílies han visitat aquesta tarda els Jardinets de la Fundació 1859 Caixa Sabadell on s’han organitzat activitats de caire cultural i lúdic pels més petits. Sempre, però, amb la tradició de Sant Jordi com a ‘late motiv’. L’oferta literària s’ha concentrat a les paradetes de l’Abacus, la Llibreria Tècnica i la Llar del Llibre, amb ofertes per a tots els públics.

“Estem buscant un llibre pel nostre fill de set anys, ell escollirà segons el dibuix de portada que més li agradi”, explica, divertida, una compradora. Però també hi remenaven els més grans, en busca de narrativa contemporània i altres clàssics.

“Sant Jordi és un moment de rauxa, de color i molta poesia”, considera Laura Vidal, mare d’una nena que participava a les activitats. La petita estava llegint un llibre al ‘racó de la lectura’, una activitat programada per la mateixa Fundació.

Publicitat

Una nena surt del racó de lectura habilitat als jardinets / D.S.

També a la carpa del Diari de Sabadell s’ha organitzat un taller pels enamorats de les manualitats. De la mà de Montse Salvador, els més petits han après a fer roses amb paper de diari.

El taller de roses de paper / D.S.

Una altra de les activitats que més èxit ha tingut ha estat la ‘Xarxa de les Paraules‘, on els més petits han fet un dibuix amb la temàtica de la llegenda de Sant Jordi i l’han enganxat a una xarxa feta amb fils de colors. “És una activitat que està agradant força, és una forma de fomentar la cultura, la lectura i la tradició entre els més petits”, ha explicat un dels monitors de lleure. Però l’estrella dels jardinets ha estat el drac de Sant Jordi, que cada any atrapa l’atenció dels nens i nenes que s’hi acosten per entrar-hi dins.

El drac de Sant Jordi / D.S.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top