Esports

El Sabadell vol combatre la invasió de seguidors del Castelló

Arturo és el principal dubte d'Antonio Hidalgo/P. Figueras

La derrota al Rico Pérez ha quedat enrere i ara el Sabadell només es vol centrar en el decisiu partit del pròxim dissabte (18 h.) a la Creu Alta davant el Castelló. Un duel que és considerat com una final amb majúscules per poder mantenir esperances de salvació. Separats per només un punt a la taula, el conjunt arlequinat té l’oportunitat d’escalar posicions i deixar un rival directe per sota i amb l’average (va guanyar 0-1 al Nuevo Castàlia en l’últim resultat positiu a domicili) a la primera volta.

Des del Centre d’Esports ja s’ha activat la maquinària per aconseguir un bon ambient en una data i horari poc habituals a l’Estadi. El partit es juga dissabte per guanyar un dia de descans de cara al següent desplaçament, també clau, a El Collao per enfrontar-se a l’Alcoià, programat per divendres 3 de maig. Es manté la promoció de dues invitacions pels socis i el preu de general a 5 euros. A més es vol potenciar el sector del Gol Sud amb una iniciativa 2×1 que s’estendrà a tots els clubs de futbol i també altres de la ciutat.

L’objectiu serà també combatre la presumible invasió de seguidors del Castelló. De fet, el Sabadell ha enviat un total de 400 entrades al club de La Plana (a 15 euros) per vendre de manera anticipada. La federació de penyes del club albinegre també s’ha mogut i ofereix el desplaçament en autocar gratis als socis i preus reduïts als aficionats. Per tant, s’espera una notable presència de l’afició castellonenca a la Creu Alta.

Dues baixes i pendents d’Arturo

En l’aspecte esportiu, Antonio Hidalgo haurà de fer canvis obligats per substituir dues peces claus aquesta temporada. Els laterals Óscar Rubio i Josu Ozkoidi seran baixa per sanció, el primer per la vermella directa que va veure al Rico Pérez i el segon per acumulació de targetes. Un doble contratemps perquè ambdós actuaven de carrilers en el nou sistema del tècnic de Canovelles. Caldrà veure si aquesta circumstància fa variar el plantejament. D’altra banda també estarà pendent de l’evolució d’Arturo, qui es va retirar amb una sobrecàrrega muscular dissabte passat. La nota positiva és el retorn de Felipe Sanchón. Va jugar uns minuts a Alacant i ell mateix va confirmar que “estic a disposició de l’entrenador”.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top