ESPORTS

“És un partit crucial, hem de ser valents i no podem tremolar”

El Sabadell-Castelló del pròxim dissabte (18 h) a la Creu Alta es comença a escalfar. El duel sobre la gespa tindrà continuïtat a la grada amb la massiva presència de seguidors albinegres, afavorits per les facilitats que li dóna el seu club i la Federació de penyes. El club de La Plana subvenciona el 50 per cent del preu de les entrades (15 euros adults i 5 euros infantils) mentre la Federació de penyes es fa càrrec del viatge en autocar dels socis orelluts. Des del club arlequinat es vol combatre aquesta ‘invasió’ amb preus populars (5 euros general), invitacions als socis i la iniciativa del ‘2×1’ en la zona del Gol Sud per aficionats i clubs de la ciutat. Es recorda que a les taquilles es demanarà el DNI per evitar conflictes entre les dues aficions. Es pretén ubicar als de Castelló a la zona visitant.

Els protagonistes seran, però, els jugadors. En el vestidor arlequinat creix la sensació de final decisiva. Ángel Martínez, un dels capitans, reconeix que “és un partit crucial, el més important de la temporada. A Alacant podíem perdre, però ara som conscients que hem de guanyar els dos partits a la Creu Alta per continuar depenent de nosaltres”. El migcampista aconsella ser “valents i sortir des del primer moment per la victòria. No és moment de tremolar ni dubtar. Hem de transformar els nervis en energia”. També està convençut que l’afició “ens donarà suport com ha fet sempre. Tots en juguem moltíssim”.

Ángel Martínez també es va referir al nou sistema de joc amb l’arribada d’Antonio Hidalgo. “Jo ja havia jugat així a Anglaterra i és un sistema que estan utilitzant molts tècnics a Primera i Segona Divisió. Penso que ens hem adaptat molt bé en un temps rècord i l’equip se sent còmode. Però ara, més enllà de sistemes, cal treure l’orgull i donar el màxim per guanyar aquest partit”. Tot fa pensar que Antonio Hidalgo podrà comptar amb Arturo, recuperat, i Felipe Sanchón. En canvi, perd a Óscar Rubio i Josu per sanció.

Comentaris
To Top