Publicitat
Ciutat

Guanyem consultarà la Junta Electoral per la còpia del seu nom

Martínez, durant una entrevista / LLUÍS FRANCO

L'alcaldable de Guanyem Sabadell, Marisol Martínez, creu que l'entrada del partit Guanyem Sabadell (Ganemos) a les llistes per les municipals es deu a un "globus sonda" del propietari de la marca Ganemos. Martínez assegura que la cap de llista d'aquesta formació, Kiruna Rosa Domingo Madueño, no és de la ciutat. Aquest dimecres s'han fet públiques les llistes presentades per les eleccions municipals d'aquest 26 de maig.

"No ens preocupa gaire" aquesta duplicitat, ha apuntat Martínez al D.S., però tot i així consultarà a la Junta Electoral de Zona si aquest partit es pot presentar tenint el nom registrat la plataforma sabadellenca. Des del punt de vista de la candidata, que hi hagi altres partits que utilitzin la paraula 'Guanyem' és un orgull i una mostra que en aquests quatre anys al govern local han fet bona feina.

Les claus de les llistes provisionals de les eleccions municipals

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top