Publicitat
Eleccions municipals

Adrián Hernández: ‘Som-hi, Sabadell’

“Si recuperem confiança i generem riquesa, podrem tenir més i millors serveis, i més i millor ocupació”

El candidat de Cs, Adrián Hernández, en una fotografia d'arxiu / ÓSCAR ESPINOSA

[Per Adrián Hernández, candidat de Ciutadans]

Un dels elements més importants i valorats per qualsevol persona, empresa o institució és la confiança. Si una persona no genera confiança, tindrà menys oportunitats; si una empresa no genera confiança, tindrà menys comandes; i si l’Ajuntament no genera confiança, no serem capaços de construir una ciutat millor per als nostres veïns i veïnes. Necessitem un nou govern que generi confiança. Confiança en els ciutadans, que se sentin tots part de Sabadell. Que quan paguin els seus impostos, tinguin la tranquil·litat que es faran les inversions necessàries en el seu barri i que els serveis públics funcionaran. Generar confiança en les empreses és fer atractiva la ciutat i que sàpiguen que hi ha un govern municipal business friendly que aposta per l’ocupació de qualitat, el talent, la formació i la innovació. S’ha de parlar de Sabadell com a ciutat referent per invertir.

Un govern de Ciutadans seria conscient que un dels reptes claus és remuntar la imatge de Sabadell perquè sigui el motor d’aquesta generació de confiança. Tenim molt clar que els sabadellencs creuran en nosaltres si els oferim i fem possible que funcionin aquelles coses quotidianes, del dia a dia, que ara no rutllen: que els carrers estiguin nets, que les voreres siguin transitables, que la sensació d’inseguretat instal·lada a la ciutat pot acabar-se si creiem en la nostra policia i li donem allò que necessita per fer tasques de seguretat comunitària. Això significa tenir policies als barris, que els coneguin i que puguin prevenir o actuar per defensar els nostres veïns. Hem d’acabar amb aquesta sensació que a Sabadell tothom pot venir i ocupar un pis i fer la vida impossible a tots el que viuen en aquella comunitat.

Confiança també és tenir un Ajuntament que aposti per serveis que són i seran tan importants com l’atenció domiciliària: dones que cuiden, escolten i s’estimen els nostres avis dependents o menors amb dificultats. Unes treballadores mal pagades i que sostenen el servei per la seva professionalitat. Per això cal dignificar aquestes treballadores i facilitar que les persones dependents de la nostra ciutat puguin gaudir del millor servei possible.

Un govern de Ciutadans transformaria l’administració pública, implantaria l’administració electrònica, faria un pla de xoc a urbanisme (perquè el problema dels terminis de les llicències deixin de ser un mal de cap); i que els sectors econòmics sàpiguen que tenim a les nostres mans eines com la planificació o la fiscalitat per posar-les al servei del seu coneixement i talent.

I aquesta recuperació de confiança dels nostres ciutadans i les nostres empreses té un objectiu final de ciutat: reduir les desigualtats que actualment tenim entre persones i entre barris. Si recuperem confiança i generem riquesa, podrem tenir més i millors serveis, i més i millor ocupació. Això, en mans d’un govern de Ciutadans dedicat a gestionar la ciutat i no a dividir-la farà de Sabadell una ciutat de referència.

Publicitat
Comentaris
To Top