Publicitat
Ciutat

Marisol Martínez (Guanyem): “Si jo fos el PSC o ERC, no em confiaria amb els resultats del 28A”

La cap de llista de Guanyem Sabadell, Marisol Martínez / ÓSCAR ESPINOSA

La candidata de Guanyem Sabadell a l’alcaldia, Marisol Martínez, celebra els resultats de les eleccions generals, però no creu que serveixin com una predicció del resultat de les municipals que tindran lloc el 26 de maig. “Sabadell és suficientment intel·ligent com per saber què votar en cada moment i com defensar millor els seus interessos”, ha assegurat, i ha afegit que si ella estiguès al lloc del PSC o d’ERC “no es confiaria”.

Tot i això, Martínez ha volgut felicitar aquests dos partits pels seus bons resultats, tant a Sabadell com a Catalunya i a Espanya. “Hi ha part del vot al PSOE mobilitzat per evitar que entri la dreta, i ERC cada vegada aglutina més el vot independentista: són dues realitats del nostre país i la nostra ciutat que s’han de tenir molt en compte”, ha afegit.

Pel que fa a la valoració dels resultats, Martínez comenta que s’alegra “sincerament” pel resultat de VOX -menor del que presagiaven les enquestes- i diu que el resultat limitat que el partit d’ultradreta ha aconseguit a Sabadell reforça la idea que la ciutat “sempre ha estat d’esquerres i ho continua defensant”. “Pel que fa al PP, la divisió del vot a la dreta feia presagiar que perdria vots: a Sabadell, Esteban Gesa [l’únic regidor popular al ple municipal] ho té complicat”, ha comentat.

Per últim, la líder de Guanyem considera “espectacular” l’alta participació: a Sabadell ha votat el 78,90% dels ciutadans convocats a les urnes. “Feia moltíssims anys que no veia cues com les d’avui als col·legis electorals”, apunta Martínez, i afegeix que aquest augment de la participació és “recuperar democràcia, la via com s’han de fer les coses: s’han de posar urnes per resoldre la qüestió catalana, entre moltes altres coses”.

Eleccions generals 2019: consulta els resultats de Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top