Publicitat
MONTCADA

Tensió per la visita de Cayetana Álvarez de Toledo (PP) a un col·legi electoral de Montcada i Reixac

La candidata Popular per Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo, durant l'atenció als mitjans en un col·legi electoral / ACN

La candidata del Partit Popular al Congrés per Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo, ha estat increpada en un col·legi electoral de Montcada i Reixac, mentre feia una ronda de visites a diferents col·legis de la província de Barcelona. Segons ha explicat a través del seu compte de Twitter, abans d’entrar, un grup de persones han intentat impedir el seu accés, i a la sortida ha mantingut un diàleg tens amb almenys dues persones.

“A què no t’han pegat amb porres quan has anat a votar?”, ha dit una persona amb les que la candidata popular s’ha encarat. Álvarez de Toledo ha respost dient que el referèndum era “il·legal”.

La discussió ha continuat parlant de la constitució. Una altra persona ha criticat que la llei està regida per una constitució que no va votar. En to de burla, la candidata popular li ha contestat: “Tu vols votar la constitució cada 30 anys o cada 5. Ho fem per generacions?”.

Publicitat
Comentaris
To Top