Ciutat

Casa Fuster inaugura un nou local al Centre

Casa Fuster
El nou establiment que Casa Fuster ha obert al Centre de Sabadell / Lluís Franco

El restaurant Casa Fuster ha inaugurat un nou establiment carrer de l’advocat Cirera, 12, al Centre de Sabadell. A partir de demà, dimarts 30 d’abril, el restaurant obrirà les seves portes a tot el públic. El local ocupa l’espai de l’antiga Nova Grangeta i està ubicat a escassos metres de la plaça de Sant Roc.

Esmorzars “lleugers” 

Casa Fuster és un negoci familiar que va iniciar-se al món gastronòmic al 1989. La seva especialitat són els productes carnis, braseria i cuina tradicional, tot i que el nou establiment farà una aposta també pels esmorzars “lleugers”. Més enllà del clàssic esmorzar de forquilla i ganivet que caracteritza Casa Fuster, al nou local s’oferirà un ventall més ampli de productes.

Obert de 8 h a 2 h

El restaurant disposarà d’una cuina oberta a la planta baixa i un mostrari de rostits amb el forn, la brasa basca i l’exposició dels productes. Els horaris seran de 8 h a 2 h en format non-stop. Els esmorzars se serviran de 8 h a 12 h. Pastissos, brasa, dolços i entrepans acompanyats de cafès elaborats pel “xef cafeter” seran els protagonistes. S’oferirà també un servei take away, una de les principals novetats d’aquesta obertura.

Menú diari i carta

La franja horària per dinar serà de 13 h a 17 h amb menú diari o carta. Les diverses opcions de menú són el “Selecto”, “Menú de arroces”, “Menú Castellano” i “Menú Chuletón”. Els sopars tindran lloc entre les 20 h i les 24 h i entre les 23 h i les 02 h, totes les nits, es podrà gaudir de música ambiental.

Comentaris
To Top