ESPORTS

La cursa ‘Sabadell corre pels nens’ vol superar el seu propi rècord

Imatge de la cursa de l'any passat, amb els nens de protagonistes/Ll.F.

Aquest diumenge la zona del Parc Taulí es convertirà en l’escenari d’una gran festa solidària amb la quarta edició de la cursa ‘Sabadell corre pels nens’ que pretén recollir fons pels pacients que pateixen fibrosi quística sota el lema ‘donem aire, donem vida’. La cursa -amb sortida a les 10 hores- té un còmode recorregut de 4,2 quilòmetres amb sortida i arribada al Parc Taulí, on també es faran diverses activitats durant tot el matí. Per exemple els més menuts podran fer treballs manuals, se celebrarà la festa de l’escuma gràcies als Bombers de la Generalitat i també actuaren un mag i pallassos. D’altra banda, s’exposarà el famós cotxe fantàstic i alguns personatges del Manga pujaran a les habitacions per compartir una estona amb els infants que no poden sortir al carrer. S’instal·larà el Bar Solidari amb barbacoa, entrepans i begudes.

L’alma mater de l’organització, el sabadellenc i exatleta de la Joventut Atlètica Sabadell, Toni Valverde, confia en l’èxit d’aquesta quarta convocatòria i poder superar el seu propi rècord. “Ja signaria els 6.200 participants de l’any passat, però la il·lusió és superar aquesta xifra. La motivació és molt important, es tracta de trobar la manera de seguir evolucionant en la investigació d’una malaltia que afecta un de cada cinc mil nens a Espanya. És una malaltia degenerativa que, ara per ara, no té cura. Sabem de tractaments a alguns països que la poden aturar i seria molt important poder aplicar-los aquí. És una cursa molt necessària perquè es tracta de l’oportunitat de salvar vides”.

El ritme d’inscripcions és força bo i encara es poden fer fins a l’últim moment, entre les 8 i 9.30 hores del matí del diumenge en el punt de sortida. El preu són 10 euros (5 fins als 15 anys) i tots els participants rebran obsequis gràcies a les aportacions de diversos col·laboradors. També s’ha establert una Fila 0.

Comentaris
To Top