Oci i cultura

Els clicks tornen a transformar Fira Sabadell en una carpa de circ

Detall d’un dels diorames que es poden veure a la 8ª Fira "A Sabadell som Clicks" / CEDIDA

Aquest cap de setmana, els sabadellencs i sabadellenques podrem veure quelcom impossible: una troupe d’estrelles de circ que tenen un èxit increïble… malgrat no poder doblegar els colzes ni els genolls. Es tracta dels clicks que ompliran aquest cap de setmana el recinte de Fira Sabadell a la 8ª edició del saló “A Sabadell som Clicks”, que enguany agafa com a temàtica el món circense.

Un any més, el recinte sabadellenc acollirà una de gran exposició de diorames construïts amb aquestes joguines, que molts coneixen per la marca, Playmobil. Ninots acròbates, ballarins o domadors de feres es veuran acompanyats per maquetes dedicades a altres temes, com la sèrie de moda, Joc de trons. En total, seran 300 metres quadrats en els quals, a més de les peces exposades, els assistents podran gaudir d’activitats paral·leles com un pinta cares o un taller de circ amb ginys com monocicles, xanques o diàbolos.

Els organitzadors han preparat un concurs per buscar figuretes amagades als diorames -amb premis com lots de clicks o un vol en avioneta a l’Aeroclub– i un photocall per promocionar Playmobil: la pel·lícula, que s’estrenarà aquest estiu. “A Sabadell som Clicks” està organitzada per l’associació catalana Catclicks, amb el suport de l’Ajuntament.

Hi col·laboren entitats com Abacus, l’Estruch, l’Aeroclub, el CN Sabadell o Leo es mi ángel, que tindran un espai dins el recinte per donar a conèixer la seva lluita. Tot plegat es conjugarà per celebrar una joguina que va ser creada a Alemanya el 1974 i que, des d’aleshores, ha conquerit amb la seva simplicitat de plàstic el cor de generació rere generació. L’entrada a la fira té un cost de 4 euros, però els menors de 12 anys entren gratis.

Comentaris
To Top