Publicitat
Oci i cultura

L’Estruch acull els finalistes del Premi de Dansa de l’Institut de Teatre 2018

Un moment de la coreografia 'Lord M-27', que inclou un 600 / LUIS SAN ANDRÉS (CEDIDA)

Les peces Lord M-27 i Get no són, respectivament, la coreografia guanyadora i una de les finalistes del Premi de Dansa de l’Institut del Teatre 2018. Totes dues són obres d’artistes emergents, i es podran veure dissabte a les 21 h a l’Estruch com a part de les activitats de la 23ª edició del Dia Internacional de la Dansa.

Aquest guardó es va crear per potenciar el treball dels joves creadors i per facilitar la seva entrada al món professional. En aquest cas, els coreògrafs al darrere de Lord M-27 i Get no són -de nou, respectivament- Javier Guerrero i Irene García.

Tots dos s’han format al Conservatori Superior de Dansa (CSD), i exploren temes com la relació entre el cos i l’espai, o conceptes abstractes com la satisfacció. Aquesta és la quarta edició d’aquest guardó, ideat pel desaparegut director del CSD, Jordi Fàbrega.

L’Estruch participa en l’organització del premi, en un treball conjunt en què també participen el festival Grec, el Mercat de les Flors, el Centre Cultural de Terrassa, el Graner, el Teatre Auditori de Sant Cugat, el SAT Espai Dansat, La Caldera de Les Corts i l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya.

Abans, a Belles Arts

Abans de l’actuació a l’Estruch, Irene García participarà en el cicle Diàlegs en trànsit a l’Acadèmia de Belles Arts, a les 19h. García farà una demostració a les sales d’exposicions de Belles Arts.

Publicitat
Comentaris
To Top