Ciutat

Aquest dimecres, Rècord Guinness per commemorar el dia de la Creu Roja

Creu Roja amb nens / OSCAR ESPINOSA

Creu Roja Sabadell ha programat un gran ventall d'activitats per commemorar Dia Mundial de la Creu Roja, 8 de maig. Els voluntaris de l'entitat i els infants seran els protagonistes de la jornada.

El tret de sortida serà a Badia del Vallès amb una festa de projectes infantils on hi participaran els petits d'INN i Èxit Escolar tant de Sabadell com els de Badia del Vallès. Començarà a les 17 h als voltants de l’Ajuntament de Badia i comptarà amb un espectacle d’animació infantil. D’altra banda, l’Hotel Campanile de Barberà del Vallès hi col·laborarà amb una xocolatada.

Publicitat

Els actes de commemoració del 8 de maig també comptaran amb una cita molt especial. Es tracta del Rècord guiness de ball de bachata organitzat per Rotary i Salseros.es, i els fons seran destinats als projectes d’infància de Creu Roja Sabadell.  El Rècord Guinness de bachata tindrà lloc a partir de les 10h al carrer Pi i Margall, a l’Eix Macià.

Se celebrarà el 25 de maig

L’acte central del 8 de maig arribarà el pròxim 25 de maig. Tindrà lloc a la plaça Doctor Robert i al Racó del Campanar. Per aquell dia, s’ha programat diferents activitats com un circuit d’activitats infantils relacionat amb els set principis de Creu Roja; tallers de primers auxilis; inflables; globoflèxia i pinta cares; xocolatada; un vermut solidari; i un espectacle infantil com a final de festa amb sorteig de material esportiu. Les activitats començaran a les 10 del matí i s’allargaran fins al migdia.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top