Esports

El Sabadell vol esquivar el desastre i arribar viu a Olot

Els homes d'Antonio Hidalgo volen repetir la comunió amb l'afició/Ll. Franco

Càbales i combinacions. Els socis i seguidors sabadellencs fa dies estan amb la calculadora a la mà mentre esperen el decisiu Sabadell-Ejea de diumenge a les 18 hores en una 37a jornada apassionant i amb horari unificat. Un total de 9 equips l’iniciaran encara implicats en la lluita per eludir el descens -resten tres llocs després de la retirada de l’Ontinyent- i la plaça de play-out. Amb 180 minuts per jugar-se, surten un total de 19.683 combinacions possibles segon l’estudi del soci arlequinat Ramón Serravinyals i publicat en l’edició de dimarts de Diari de Sabadell.

Tots tenen ara mateix opcions d’aconseguir la permanència, però en funció dels resultats es podrien consumar alguns descensos de manera matemàtica. El Sabadell, per exemple, surt condemnat en un cas: s’hauria de combinar la seva derrota amb les victòries d’Alcoià (a Peralada), Castelló (a Cuenca), València Mestalla (a Vila-real) i Teruel (a casa davant l’Olot). Òbviament també es produiria el triomf de l’Ejea. Una carambola força complicada, però és evident que la derrota situaria al conjunt arlequinat en una situació pràcticament insalvable.

En canvi, la victòria pot significar un pas de gegant cap a la permanència que s’hauria de confirmar a Olot. Sobretot si aquests tres punts sobre l’Ejea vénen acompanyats amb les ensopegades d’Alcoià, Castelló i València Mestalla especialment. Llavors els 43 punts podrien ser suficients encara que s’haurien de valorar els possibles empats finals perquè el Sabadell només surt clarament beneficiat si iguala amb el Castelló. Es poden donar triples i fins i tot quàdruples empats. Els 45 punts suposarien la salvació en tots els casos excepte en un molt complex. De moment, els homes d’Antonio Hidalgo es volen centrar només en l’Ejea. “És un partit molt emocional i tothom estarà pendent d’altres camps, però nosaltres només podem pensar a guanyar el nostre duel. No hi ha marge d’error”, subratlla el tècnic.

Amb les baixes segures d’Arturo i Gato, Hidalgo espera poder comptar amb Fernando Pajarero i Néstor que han treballat tota la setmana en la seva recuperació. També tornarà Nico Delmonte després de complir sanció a Alcoi. D’altra banda, s’espera una gran entrada diumenge a la Creu Alta. És l’últim partit de la lliga regular a casa i el ritme de retirada d’invitacions per part dels socis és molt alt. Es parla d’una assistència que podria superar els 5 mil espectadors. Dirigirà l’encontre el col·legiat navarrès David Recio Moreno.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top