Ciutat

Ciuró: “La salut i la qualitat de vida són el model que volem per Sabadell”

L'alcaldable de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, en plena campanya a la plaça Granados / CEDIDA

La candidata a l’alcaldia de Junts per Sabadell (JxS)Lourdes Ciuró, ha afirmat avui que “la salut i la qualitat de vida són les prioritats del nou model de ciutat sostenible i saludable que volem per a Sabadell”. Ciuró ha presentat, aquest matí, el programa de sostenibilitat i medi ambient de la seva candidatura. Ha dit que considera que no es pot seguir amb l’actual model que hi ha a la ciutat on només s’entén el verd urbà en places i parcs i que “és necessari poder gaudir d’un paisatge urbà verd”. En aquest sentit JxS aposta per abandonar el que ha definit com “la rèmora que tenyeix la nostra ciutat de grisor”.

Junts per Sabadell proposa acabar amb aquesta “grisor” aplicant les directrius de l’Agenda 2030 i els objectius de desenvolupament sostenible que marca l’Organització de les Nacions Unides (ONU) .

Ciuró assegura que Junts per Sabadell “aposta per la salut i la qualitat de vida com a prioritats per un nou model de ciutat sostenible i saludable”. I per fer-ho, proposa descongestionar els espais urbans més estressats i “fer entrar el verd a la ciutat per tal que sigui accessible a tothom, respectant el nostre entorn natural més pròxim”, ha dit.

En aquest sentit l’alcaldable de Junts per Sabadell ha explicat que la seva formació ha desenvolupat un programa que té com a objectiu, “relligar l’entorn natural de la ciutat” i fer que el verd “floreixi a Sabadell, apostant fermament per una ciutat de primera arrapada als estàndards capdavanters dels nostres temps”.

Ciuró ha estat aquest matí a la plaça de Granados, on ha explicat part de les propostes de la seva candidatura.

Comentaris
To Top