Publicitat
Ciutat

La final definitiva del CE Sabadell

Ara sí, és la definitiva. L’última jornada, l’última final de la lliga. El CE Sabadell ha arribat a aquests darrers 90 minuts al camp de l’Olot depenent d’ell mateix per evitar el descens directe a Tercera i el perillós play-out. Això sí, necessita guanyar per no haver de mirar altres escenaris, que en aquest cas serien Castelló -rep un desmotivat Barça B sense opcions de play-off– i Cornellà, on juga el Teruel. Els del Baix Llobregat, en canvi, tenen encara possibilitats de lluitar per la quarta plaça.

/ LLUÍS FRANCO

L’afició s’ha mobilitzat per aquest últim desplaçament i tenyirà d’arlequinat el camp olotí. Ja s’han venut més de 700 entrades anticipades i s’han omplert set autocars (gratuïts pels socis i penyistes) patrocinats pel club.

Es podria convertir en un dels desplaçaments més massius del segle XXI. Cal recordar que en l’eliminatòria d’ascens a Segona A a Eibar la venda d’entrades es va limitar a 300 per part del club basc i això va impedir més presència d’aficionats a Ipurúa. Fins ara, la xifra màxima ha estat al voltant dels 700 aficionats en situacions crítiques com Mataró (03/04) o Saragossa (01/02) i també la temporada del descens en les sortides a Figueres i Santa Coloma.

Publicitat

#FinalCES

Per tant, des de Diari de Sabadell volem conèixer les vostres sensacions i recordar les vivències d’algun desplaçament d’aquest estil. Com el vau viure, anècdotes, les emocions, amb qui vau anar, com ho vau patir, l’alegria o decepció al final… Tot el que us vingui al cap

Podeu fer arribar la vostra experiència en un desplaçament decisiu amb l’etiqueta #FinalCES a través de les xarxes socials. Olot serà arlequinada.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top