Publicitat
Ciutat

‘L’Illa del Tresor’ enceta la 36ª Mostra de Teatre Escolar

Un moment de la representació de ‘L’illa del tresor’, al Centre Cívic de Sant Oleguer / LLUÍS FRANCO

L’illa del tresor, una adaptació lliure de la novel·la clàssica de Robert Louis Stevenson, ha encetat avui la 36ª Mostra de Teatre Escolar de Sabadell. Ha estat el col·legi La Inmaculada qui ha obert el foc, i fins al 18 de juny quinze escoles i instituts de la ciutat protagonitzaran obres de teatre, en el marc del programa d’activitats Ciutat i Escola.

Les representacions es distribuiran en sis espais de la ciutat, i reuniran prop de 240 nens i nenes actuant. Es calcula que per les obres passaran gairebé 4.000 alumnes com a públic. Els centres participants d’enguany són les escoles Enric Casassas, Cifuentes, Pau Casals, Mas Boadella, Can Deu, Floresta, Font Rosella, Arraona, Catalunya i Immaculada, i els Instituts Pau Vila, La Serra, Joan Oliver, Arraona i -com a novetat- el Jonqueres.

Publicitat

Entre les obres que es podran veure es troben musicals -com el que segueix la història de Pau Vila, o adaptacions de pel·lícules -com Coco- o llibres -com El petit príncep-. Alguns relats se centren en oferir una visió alternativa de contes com La ventafocs o La caputxeta vermella.

Pots consultar el programa sencer de les representacions aquí: PROGRAMA DE LA 36ª MOSTRA DE TEATRE ESCOLAR

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top