Ciutat

Lourdes Ciuró (JxS) insta Juli Fernàndez (ERC) a aclarir amb qui pactaria després de les eleccions

Lourdes Ciuró a la plaça de la Creu de Barberà, aquest matí / CEDIDA

L’alcaldable de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, ha aprofitat la visita a la Creu de Barberà per parlar de la relació de pactes. Ha deixat clara la seva postura quan ha recordat que ells ja van donar resposta a Juli Fernàndez (ERC) sobre quina era la seva prioritat. Ciuró ha dit que, per contra ERC, encara no ha respost davant la mateixa pregunta “Encara estem esperant una resposta d’Esquerra a la pregunta de si som la seva prioritat. Nosaltres ja vam respondre. Ara és en Juli Fernàndez qui ha d’aclarir la seva posició”.

Més comerç de barri, més enllumenat

Lourdes Ciuró, alcaldable de Junts per Sabadell s’ha manifestat a favor de potenciar el comerç de proximitat: ”Sempre estarem al costat dels nostres comerciants, la ciutat sostenible és aquella que es caracteritza per desenvolupar tot el potencial des de la proximitat. Proximitat en el comerç, en la mobilitat, en els serveis, el seu dinamisme cultural o associatiu, els espais públics comunitaris, els parcs i places. La proximitat és l’espai de la nostra vida quotidiana, la dels carrers i places més pròxims, la dels veïns i veïnes i l’espai de socialització per excel·lència”.

Ciuró ha relacionat la seva proposta per donar un impuls al comerç de barri amb la urgència de netejar els carrers i les places i ha criticat la mala gestió de l’actual govern local en matèria d’enllumenament urbà i ha constatat que “la ciutat està grisa, descuidada i mal il·luminada”.

En aquest sentit Ciuró s’ha compromès a treballar des de dins l’ajuntament pels barris. Ho farà, ha dit, tant per una qüestió de sentit de pertinença dels veïns i veïnes, com per la seva pròpia història i perquè “els problemes que tenen les persones puguin ser fàcilment identificables”. I ha afegit que dins dels objectius de la seva candidatura hi ha el relligament dels barris, la seva connectivitat i evitar la segregació ii aïllament,” potenciant el conjunt de la ciutat”.

Aquest matí Junts per Sabadell ha estat a la Creu de Barberà per explicar als veïns el seu projecte de ciutat. Aprofitant la visita a un pulmó comercial de la ciutat, durament castigat, la candidata a l’alcaldia, Lourdes Ciuró, ha posat en relleu la necessitat d’incentivar i protegir el comerç de proximitat.

Comentaris
To Top