Ciutat

Podem Sabadell vol municipalitzar el servei de recollida d’escombraries

Podem Sabadell (Podemos) aposta per municipalitzar el servei de neteja i recollida d’escombraries que ara presta Smatsa si entra al proper govern. En una roda de premsa aquest matí a Torre-romeu, l’alcaldable de Podemos, Marta Morell, ha assegurat que “en els últims temps hem vist com Smatsa no ha complert les seves obligacions contractuals i això al final repercuteix en els veïns i veïnes, que no tenim el servei de neteja que ens mereixem”.

López, Bail, Morell i Belarra, aquest matí / D.S.

Des de Torre-romeu, Morell ha apuntat que cal escurçar la distància entre el centre i els barris, una separació que segons ella no és només geogràfica sinó que té repercussions socials. Des de la formació morada volen ser l’opció que reverteixi totes aquestes deficiències.

La candidata de Podemos creu que hi falten escoles, equipaments poliesportius i il·luminació. “Els veïns ens diuen que el barri no està prou net i que les voreres i els carrers tampoc estan en les condicions que haurien d’estar”, ha apuntat. Marta Morell també creu que cal acabar amb les barreres arquitectòniques que dificulten la mobilitat de les persones amb mobilitat reduïda i que s’ha d’implementar un model policial “de proximitat, de barri, equilibrat entre homes i dones”.

Noelia Bail: “Respectem l’autonomia territorial”

Marta Morell ha rebut el suport de la secretària general de Podem Catalunya, Noelia Bail, que ha explicat que “respectem l’autonomia territorial, què millor que els territoris per decidir com volen anar” en referència al fet que, finalment i després d’un primer acord amb els comuns i després amb EUiA, la formació morada hagi decidit presentar-se en solitari. Bail reclama “normalitzar” que cada territori treballi amb qui vulgui i assegura que “nosaltres competim contra la dreta, no contra forces germanes”.

Ione Belarra: “No hi ha prou inversions al Taulí”

La diputada d’Unidas Podemos Ione Belarra també ha vingut aquest dijous a Sabadell. Belarra ha lamentat que “no hi ha inversions suficients al Taulí que haurà d’assumir l’Ajuntament perquè la Generalitat no fa la seva feina”. La diputada també ha reclamat més inversions en Rodalies i creu que Podem és l’única opció per lluitar pel feminisme, els serveis públics i l’habitatge. L’alcaldable de Podem a Terrassa, Eugènia López, també ha participat en l’acte i ha assegurat que les dues capitals vallesanes podran treballar conjuntament després del 26 de maig, dia de les eleccions.

Comentaris
To Top