Ciutat

Ciuró proposa aprofitar les marquesines del Mercat Central per fer activitats de restauració

Vista de les marquesines del Mercat Central de Sabadell / LLUÍS FRANCO

Lourdes Ciuró, alcaldable de Junts per Sabadell proposa utilitzar les marquesines que envolten el Mercat Central per fer-hi un centre de restauració i esbarjo i que funcioni totes les hores del dia, “com s’està fent al Mercat de Santa Caterina, a Barcelona“.

Proposa compatibilitzar el mercat tradicional de proximitat amb propostes de gastronomia de proximitat i afegeix que “volem que a les marquesines de sota el mercat si instal·len uns espais tancats i ben definits que hi puguin encabir establiments de restauració, de gastronomia, de quilòmetre zero, de qualitat”.

De la mateixa manera que estant oberts altres negocis de restauració, diu Ciuró, aquests establiments “permetrien que hi hagués gent, tot al dia al voltant del mercat encara que aquest estigués tancat”. També, segons la proposta de Junts per Sabadell, aquesta iniciativa revitalitzaria la resta de comerç de la zona. I implicaria segons Ciuró, “llocs de feina, gent al carrer, més il·luminació”. El mateix espai, diu, podria ser compartit per estudiants d’art dramàtic i estudiants de  música que hi podrien actuar per “treure’s la por escènica”, conclou.

Compartir l’espai amb Medievalia

En una altra ordre de coses, Lourdes Ciuró ha parlat de les molèsties, que segons els comerciants del Mercat Central, provoca la instal·lació al seu voltant de la fira Medievalia. Ciuró proposa que aquesta iniciativa torni a la plaça Sant Salvador, on ja s’havia celebrat en el seu origen. L’alcaldable de Junts per Sabadell que precisament és veïna del carrer Covadonga diu que “era un escenari ideal, estava molt bé i s’hi podria tornar a fer perfectament”.

Aquest cap de setmana, la seu de Junts per Sabadell, situada al carrer de Calderón romandrà oberta tot el dia per rebre els ciutadans que vulguin parlar del programa electoral d’aquesta formació. Ciuró donarà a conèixer als ciutadans que s’hi acostin aquesta proposta sobre el mercat.

Comentaris
To Top