Publicitat
Diners

El centre Instituts Odontològics es trasllada al carrer de les Valls per ser més accessible

El nou centre es va inaugurar ahir divendres / LLUÍS FRANCO

El centre mèdic Instituts Odontològics ha obert un centre al carrer de les Valls. Es tracta d’un trasllat i no d’una obertura d’un nou local, ja que, des del 1994, aquest centre mèdic estava situat al carrer de Sant Joan. El canvi de seu es fa per motius d’accessibilitat, segons ha explicat el responsable del centre, Raul Loa. En el marc del trasllat, també s’està canviant la imatge corporativa. La nova ubicació està situada arran de carrer i –segons Loa– està molt més cèntric.

El nou centre del carrer de les Valls té una superfície de 600 metres quadrats repartits en dues plantes a nivell de carrer, per al magatzem i per al personal intern. La inauguració va tenir lloc ahir a les 18 h.

Des de fa 30 anys

Instituts Odontològics és un centre mèdic dental, però no són cap franquícia. “No ho volem ser mai”, afirma el responsable. Aquests centres mèdics dentals estan implantats a Catalunya i a Espanya des de fa 30 anys. A Catalunya disposen d’una vintena de locals, i set més escampats per territori espanyol –un a Castelló i un València, dos a Saragossa i dos Madrid, i un a Alcalá de Henares–. El grup ofereix tots els serveis, ortodòncia, implantologia, prevenció, i tractaments d’estètica, entre altres.

L’empresa també treballa mitjançant convenis amb altres empreses, oferint determinades prestacions i serveis odontològics, amb avantatges per als seus treballadors. Loa ha explicat que “l’objectiu és mantenir el servei iniciat a Sabadell i fer-ho amb la màxima qualitat”. Tanmateix, Loa també ha afegit que l’objectiu final és, com en altres negocis, expandir-se a altres llocs del territori. Actualment, Instituts Odontològics té més de 35.000 pacients arreu d’Espanya.

Publicitat
Comentaris
To Top