Publicitat
Ciutat

Antoni Quintana, nou president de la Cambra de la Propietat de Sabadell

Antoni Quintana ha pres possessió aquest migdia del càrrec de nou president de la Cambra de la Propietat Urbana de Sabadell.

El nou president ha fet un discurs breu en què ha dit que l’equip amb el qual comptarà és la principal raó per la qual ha decidit presentar-se com candidat a la presidència. Quintana s’ha referit a la vitalitat de les cambres de la propietat urbana, i en concret a la de Sabadell, donant a conèixer algunes xifres sobre l’activitat que duu a terme aquesta entitat. Entre altres, ha dit que la Cambra de la Propietat Urbana de Sabadell té 2.730 socis i administra 3.320 finques, 210 propietats verticals i 56 comunitats de propietaris. També ha destacat que assessora altres 70 comunitats de propietaris i gestiona 250 pòlisses d’assegurances.

Pujol, a l’esquerra, i Quintana, a la dreta, en la presa de possessió / ÓSCAR ESPINOSA

Pel que fa a l’atenció que ofereix aquesta entitat, Quintana ha volgut destacar que atén 90 persones per dia a Sabadell, i 30 a la delegació de Cerdanyola del Vallès. I durant el 2018 ha tramitat més de 7.700 llicències que han generat set milions d’euros, i dos milions a l’entitat de Cerdanyola del Vallès.

Antoni Quintana ha fet una mica de resum de la història de les cambres i del seu origen i ha dit que, en un moment del seu passat, les cambres de la propietat urbana van arribar a funcionar com autèntics grups de pressió. Ara, però, són organismes al servei dels propietaris i la ciutat.

Trajectòria a la ciutat

El nou president ha jurat el càrrec davant d’Agustí Pujol, president del Consell General de les Cambres de la Propietat Urbana de Catalunya. Pujol ha lloat la figura de Quintana, i ha dit que és una persona única, amb molta vitalitat, positiva i que ha dedicat part de la seva trajectòria professional a servir aquesta entitat. El nou president de la Cambra té una llarga vinculació de quasi 40 anys amb l’entitat, on ha exercit de Secretari, de lletrat i de vocal de la junta.

Publicitat
Comentaris
To Top