EDITORIAL

El Sabadell dona oxigen a la ciutat

Amb l’èpica victòria del Centre d’Esports Sabadell, que assegura la permanència de l’equip local a Segona B, tota la ciutat ha respirat alleugerida. “El Sabadell baixa a Tercera” hauria estat un titular devastador, no només per al mateix club i els seus promotors, sinó també i sobretot per a la ciutat i l’estat d’ànim dels sabadellencs, independentment dels sentiments arlequinats de cadascú. Però no, el Sabadell no baixa: dos gols providencials han deixat sense arguments el pessimisme instal·lat en certs sectors de la ciutat. Ara bé, no ens enganyem: lluitar per la permanència a Segona B no és l’ambició del Centre d’Esports i tampoc ha de ser, metafòricament, la de Sabadell.

Havent evitat caure pel precipici, la ciutat té una oportunitat d’or per fer el cim. Cal refermar la identitat i el caràcter, cal un projecte de ciutat ambiciós que aposti sense complexos per l’excel·lència i per tornar a situar-nos on ens toca. Cal que Sabadell, la ciutat i també el club, tornin a creure en si mateixos, s’oblidin de l’agònica supervivència i mirin el següent horitzó, el del futur brillant que els espera.

Comentaris
To Top