Publicitat
Ciutat

Henry Méndez tanca la campanya de 100% Sabadell a LaDiosa

Henry Méndez durant l'acte final de campanya de 100% Sabadell a LaDiosa / ÓSCAR ESPINOSA

"Ens ho hem passat bomba!", ha exclamat l'alcaldable Marisol Martínez durant el primer dels dos actes de final de campanya de 100% Sabadell. A la discoteca LaDiosa han tancat dues setmanes en què -segons apuntava la cap de llista- han "demostrat que el programa més real pot ser també el més acolorit". "Us vaig anar enredant un per un quan vam començar l'aventura, i ara sortim a guanyar!", clamava Martínez, en un acte festiu obert per l'actuació del cantant Henry Méndez.

La cap de llista de Guanyem, Marisol Martínez, balla al ritme de 'Mi reina' / ÓSCAR ESPINOSA

"Tant de bo pogués votar a 100% Sabadell, però sóc de Sant Quirze!", ha bromejat Méndez, que ha cantat dos dels seus èxits: Mi reinaRayos de sol. Per sota seu, a la pista, unes quaranta persones han ballat al seu ritme. Després d'aquest artista, han actuat breument Romi Low i Team Mati. "Amb aquest acte volem reivindicar la Zona Hermètica com un lloc d'oci, volem reivindicar els nostres artistes i la nostra gent", ha continuat Martínez.

Pel que fa als resultats de diumenge, ha dit que "ningú sap que passarà" i ha repetit que només tanca la porta a pactar amb PP i Ciutadans. "Guanyem hem jugat bé les nostres cartes a l'Ajuntament, i hem mantingut la nostra personalitat dins el quadripartit", ha tancat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top