Ciutat

Joan Berlanga (Sabadell en Comú): “Hem deixat orfes a les classes populars no independentistes”

El cap de llista Joan Berlanga després dels resultats de les eleccions / MIREIA COMAS

Cares llargues a la seu de Sabadell en Comú després dels resultats que han deixat les eleccions municipals. El partit liderat per Joan Berlanga ha obtingut només el 4,03%, és a dir, un total de 3.886 vots. Una xifra que no permet la representació dels comuns al govern municipal.

Berlanga creu que, una de les raons que explica aquests resultats tan negatius, és precisament “la fragmentació de l’esquerra alternativa”. Segons el cap de llista, aquesta fragmentació ha fet que els diferents partits “no treballessin en comú” per un mateix projecte polític. Tot i això, ha expressat que “la part més trista” és que les classes populars no independentistes “han quedat orfes” pel que fa a la representació municipal.

Encara ha quedat temps per a fer una valoració crítica sobre els resultats. Berlanga assegura que aquest cop, els ciutadans “han tingut més en compte les marques que els continguts” i que és indubtable el pes i la importància que tenen els partits nacionalistes.

Malgrat tot, el partit està content amb la campanya que han portat a terme fins ara encara que els resultats no hagin sigut favorables. De cara la nova legislatura municipal, Berlanga assegura que Sabadell en Comú continuarà lluitant per implicar-se cada cop més. “És el nostre esperit i continuarem endavant” ha conclòs.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top