ESPORTS

Toni Torrejón, sisè en el Campionat del món de Brompton

El ciclista sabadellenc va demostrar la seva capacitat competitiva

Toni Torrejón durant la prova celebrada a Girona / CEDIDA

El ciclista sabadellenc de reptes extrems, Toni Torrejón, va participar amb notable èxit en la prova del Campionat del Món de Brompton (bicicleta elèctrica lleugera) disputada en el certamen Sea Otrer Europe de Girona. Entre més de 70 corredors de tot el món, Torrejón va poder acabar en sisena posició, una classificació molt meritòria tenint en compte que venia del fort desgast físic i la lesió patida en el recent Doble Everesting.

Toni Torrejón va demostrar que també pot rendir en l’àmbit competitiu malgrat que la seva especialitat són els reptes en solitari amb un vessant solidari. L’últim va ser pujar al Turó de l’Home del Montseny fins a multiplicar per dos el desnivell de la muntanya més alta del món, l’Everest, o sigui 17.696 metres. Ho va aconseguir de manera agònica després de patir una lesió al genoll quan encara quedava molt recorregut per davant.

Comentaris
To Top