Publicitat
Esports

El Centre d'Esports acomiada la temporada amb la 'Challenge Cup' social

Els participants en la foto de família a la gespa de l'Estadi/Críspulo Díaz (cedida)

La temporada 18/19, en l'àmbit social, va posar el punt final aquest divendres amb la segona edició del torneig 'Challenge Cup' a l'Estadi Creu Alta, on es van disputar diferents partits entre equips integrats per treballadors i directius del club, patrocinadors i representants dels mitjans de comunicació. Finalment la victòria ha estat pel conjunt dels patrocinadors que han rebut el trofeu de mans del president del Consell d'Administració, Esteve Calzada, qui també ha participat juntament amb el director general, Bruno Batlle, i el director esportiu, Jose Manzanera.

La jornada s'ha viscut en un clima distès i com anècdota també han participat tres exjugadors, els exarlequinats Juan Carlos Sanz i Juanje, i l'excapità del Sabadell Nord, Pep Pinyol. Tots tres formaven part de l'equip de patrocinadors. Després de passar per la dutxa, els protagonistes han gaudit d'un complet pica-pica a les instal·lacions de l'Estadi creualtenc per acomiadar la temporada.

Publicitat

Sense novetats

La presència d'Esteve Calzada podia preveure alguna novetat sobre la situació del club a poc més d'una setmana de la Junta Extraordinària d'accionistes on s'aprovarà una nova operació-acordió. Però no ha estat així. Calzada s'ha limitat a dir que "encara queden coses per fer de la passada temporada" donant a entendre que tocarà treballar de valent per complir amb tots els compromisos econòmics abans del 30 de juny. La planificació de la nova temporada està totalment condicionada a l'acord amb un nou inversor -l'operació sembla ben encarrilada- que hauria de marcar els paràmetres del pressupost 19/20 i tota la feina de fitxatges, ara totalment paralitzada.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top